Hyvää uutta vuotta 2022

Vuosi 2021 oli varsin erilainen monellakin tapaa kuin aikaisemmat vuodet. Toisaalta pandemian kanssa elämistä on harjoiteltu jo pidempään.

Itselleni reissutyötä tekevälle muutos on ollut myös melkoinen, kun käytännössä reissut ovat loppuneet kokonaan.  

Yksityiselämän puolella matkalle on tullut muutamia hyvinkin yllättäviä ikäviä inhimillisiä tapahtumia vuoden 2021 aikana. Nämä ovat kuitenkin asioita, jotka tapahtuvat meistä riippumatta ja oma henkilökohtainen tapani suhtautua on toivo siitä, että kaikki lopulta menee parhain päin tai niin kuin on päätetty. Toki pyrin tekemään sen mikä puoleltani on mahdollisista, mutta joskus ihmisen kyky vaikuttaa asioihin on rajallinen.

Toisaalta poikkeustilanteen vuoksi, on aikaa säästynyt huomattavan paljon myös erilaisiin henkilökohtaisiin asioihin ja läheisten kanssa vietettävään aikaan.

Suurin muutos yleisessä tekemisessä vuoden 2021 aikana oli se, että se oli minun ensimmäinen täysi vuoteni mukana paikallispuolueen toiminnassa. Osallistuin myös kunnallisvaaleihin mikä riitti tällä kertaa 2. varasijaan kaupunginvaltuustossa ja kahteen lautakuntapaikkaan joissa olenkin päässyt 2021 syksyllä toimimaan.

Vuodelle 2022 en odota suuria muutoksi. Tarkoitukseni on edelleen jatkaa aktiivisesti keskittyä kunnallispolitiikkaan ja pyrkiä ajamaan yhteisiä asioita. Aluevaaleissa roolini on tukea muuta puoluetta saamaan hyvä vaalitulos minkä lisäksi vastaan erilaisen markkinointimateriaalin tuottamisesta.

Henkilökohtaisella puolella tarkoitukseni on myös keskittyä hieman lisää aivan perusasioihin kuten riittävään lepoon ja liikuntaan.

Jos Sinulla on kysyttävää kunnallispolitiikasta ja toimistani luottamustehtävissä, olethan rohkeasti yhteydessä. Samoin jos Sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan toimintaan, vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiisi ja ohjaan eteenpäin.

Oma toivomus vuodelle 2022 on nähdä ehkä meidät suomalaiset tekemässä yhdessä asioita samaan suuntaan hieman nykyistä enemmän.

Erinomaista vuotta 2022 Sinulle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *